Arbejder i høj højde uden stilladser!

Aluminium eller stål, metal eller træ - disse er hovedelementerne i et stillads. Denne hjælpestruktur anvendes som beskyttelsesanordning og tjener til at udføre arbejde på bygninger, som i princippet er vanskelige at få adgang til. I denne forstand bruges stilladser meget godt. De beskytter arbejderne mod at falde og beskytter også fodgængere fra faldende genstande.

Stilladskonstruktioner tilbyder visse fordele

professionelle foto-by-frame-og - medarbejdere


Afhængigt af kundernes behov tilbyder DIY butikker en bred vifte af stilladsmodeller: for eksempel stillads, stillads, stigen stillads, mobil stillads og meget mere.

Her er et eksempel på små stilladser:

mobil-model-of-skelet-on-roll

Selv om stilladsystemerne almindeligvis anvendes, har de også visse ulemper. For det første garanterer de ikke stor fleksibilitet i højden arbejde. Desuden øger de mærkbart prisen på tjenesten. Desuden kan stilladser forårsage forstyrrelser i driften i produktionsfaciliteter. Så stilladser er helt sikkert en hjælpekonstruktion, men med fejl.

Stillads er på ingen måde den bedste løsning

bygge-til-stillads

Det logiske spørgsmål er nu, om der er noget alternativ til stilladser. Er det muligt at løse problemet med at arbejde i store højder på en klogere måde? Svaret: absolut ja! Hvis du arbejder med stilladser er for kompliceret og ubehageligt, kan du gøre det uden stilladser!

I starten lyder det som en gal ide. Men vidste du at der faktisk er mennesker der specialiserer sig i at arbejde uden udstyr i højden? De bruger en særlig teknik, som er karakteriseret ved en enkel og ukompliceret håndtering og garanterer også stor fleksibilitet. Det mest interessante er, at atleter og redningshold bruger teknologien i det alpine område. Det er faktisk en kombination af reb teknisk hjælpemidler. Kun udvalgte fagfolk kan bruge dem og dermed udføre stilladsfri arbejde i høj højde.

Klatringspecialister kan f.eks. Installere lynbeskyttelse på svært tilgængelige byggepladser eller udføre reparationsarbejder og montagearbejde. De udvalgte hold udfører i stedet renoveringsarbejde på tårnkvarterer, kirker eller monumenter. Hvad er der mere at komme? Hurtigt og smidigt design af fritflydende reklameplads på høje bygninger og bygninger med vanskelig adgang, uanset billboardets størrelse. Facade rengøring i høje højder kan gøres uden stilladser. På pigo-extremtechnik.de er det stadig vist, at udførelsen af ​​tagarbejde uden stilladser er en mulig opgave for de professionelle højdearbejdere.

De særlige reb- og sikkerhedsteknikker, der klatrer i klatring, tillader ikke stilladser. Dette er helt sikkert et smart alternativ til den velkendte hjælpekonstruktion og er yderligere bevis på den konstante udvikling af ingeniørverdenen. Vi er igen og igen overrasket over nye, kreative og effektive løsninger på de gamle problemer. Man kan kun gætte hvad der venter os i fremtiden. Måske arbejder højdearbejderne med innovative vinger? Lad os se ... 🙂

Nye moderne teknikker i stedet for traditionelle stilladser

stillads-med-trappe


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 84