Hvad skal du se efter, når du vælger guildbukser?

Begrebet "guilds" refererer til de virksomheder, der er skabt i middelalderen af ​​byhåndværkere. Deres mål var at samle de forskellige håndværkere efter deres erhverv. Dette bør også føre til gensidig støtte og bevarelse af fælles interesser blandt dem. Over tid udviklede specifikke tegn på de forskellige guilds, som afviger fra hinanden også ved deres emblem og guildtøj. I dag er guildene erstattet af guildene (de eksisterer kun i nogle regioner i dag), men der er mange i Tyskland, der værdsætter tradition. Det er en af ​​grundene til, at guildtøj stadig er slidt.

Traditionelle guild tøj

to sorte vagter vest - en mand med en tøjklæde - voksende bukser og sorte vagter vest

Det skal bemærkes, at denne type tøj ikke kun bæres til arbejde i dag. Det er også ideelt til særlige lejligheder som bryllupsfester og topping out. Fordi sorten af ​​moderne og samtidig traditionelle guildbukser, skjorter, guildvests, jeans og etc. er rigtig stor. Husk dog, at dagens guildtøj ikke kun er en del af mænds mode. Der er guildtøj til kvinder og børn - der er noget for enhver smag og enhver alder. Der er nogle aspekter at overveje, når du vælger disse tøj.

Hvis du leder efter guildbukser, skal du have nogle nøjagtige ideer. Som nævnt ovenfor er der forskellige guildbukser til hvert fartøj. Har du brug for snedkerbukser? I dette tilfælde anbefaler vi at du vælger en guildbukser fra en trenkerkabel (opkaldt efter Luis Trenker) lavet af bomuld. Det kan siges, at dette stof faktisk er det klassiske stof til guildbukser. Årsagen er, at Trenkercord er åndbar. Med dette stof fryser du ikke om vinteren og har samtidig en afkølende effekt om sommeren. Derfor sikrer den en frisk følelse hele dagen.

Trenkercord er det klassiske stof til guildbukser

sorte tøj - sko og sorte bukser med ledning

Som nævnt ovenfor viser farven på guildtøj handel. Tømrerbukserne består for eksempel af et sort stof. Faktisk er ikke kun sorte guildbukser, men også sorte guildvests bæret af folk, der forfølger et sten- eller træbearbejdningsfag. Beige og gråbukser og veste bruges primært af folk der specialiserer sig i at arbejde med sten. Blå guildtøj er til metalbearbejdning. Traditionen kræver, at stensætterne bærer olivenbrun guildtøj.

Moderne guildbukser til enhver lejlighed

sort, hvid og grå moderne voksende bukser - smukke zunftbekleidung

Vi anbefaler også, at du kigger på zunftzeit.des hjemmeside - denne familievirksomhed tilbyder meget smukt og høj kvalitet guildtøj. Du vil ikke kun finde billige, men også robuste guildbukser, guildvests, jeans osv. Du vil ikke begå en fejl, hvis du stoler på disse eksperter, fordi de har mange års erfaring inden for design og produktudvikling. Guildtøjet, der tilbydes af denne familievirksomhed, er lavet i Tyskland og er karakteriseret ved dets levetid. På zunftzeit.de finder du guildtøj ikke kun til mænd, men også til kvinder og børn.

Der er stadig nogle aspekter at overveje, når man vælger guildbukser. Man kan sige, at der er tre hovedtyper af guildbukser:

  • Guildbukser med slag - hvis du lægger stor værdi på den gamle håndværkstradition, anbefaler vi guildbukserne med slag. Disse bukser er traditionelle og meget gode. I denne variant ser blækket ikke kun meget godt ud - det er også meget nyttigt og har praktisk betydning. Den største fordel ved disse bukser er, at de dækker skoene. På denne måde kan savsmuld og snavs ikke falde i den respektive bærers sko.
  • Guildbukser uden slag - de ser meget smukke ud og tilbyder fleksibilitet, der opfylder alle dine behov.
  • Bermuda og shorts - disse bukser er bedst til fritid, rejser, festligheder og varme sommerdage. De har også deres egen charme. Ikke desto mindre anbefaler vi at du bruger lange bukser under arbejdet. Fordi kun på denne måde kan dine ben beskyttes.

Vi håber at vi hjalp dig med at vælge guildbukserne!

moderne sorte bermudaer - sort zunftbekleidung - zunfthose

"Håndværk, kunst og videnskab, alt søger sin guild; Jeg kender stadig en fri mester, hun hedder grund. "- Wilhelm Müller 

Mand med anklegown - skjorte, første bukser og første vest
 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 81