Opsætning af hjemmekontor – det er så effektivt arbejde og digital netværk arbejde

Internettet gør livet behageligt på mange måder. Det betyder også, at netværk kan gøre arbejdet på et kontor i sit eget hjem meget lettere end før. Du kan kommunikere med kollegaer og samarbejdspartnere i realtid via chat, deltage i møder live via videotelefoni og dele filer med andre i skyen med et klik. Som følge heraf er det ikke længere nødvendigt at være på kontoret som i fortiden, og i stedet kan du arbejde komfortabelt hjemmefra. Dette er især nyttigt for mødre og fædre, men også for virksomheder, der kan gøre uden store forretningslokaler ved at arbejde hjemme. Men for at kunne arbejde optimalt og effektivt på hjemmekontoret kræves en vis mængde udstyr.

Hvad ser en passende facilitet ud?

hjem-office set-appelsin-elementer-til-mere-kreativitet

Uanset om et separat rum eller kun en niche i stuen er tilgængelig til kontoret i dit eget hjem, er det vigtigt at have en behagelig atmosfære. Dette skyldes primært møblerne, som bedst bør holdes i lyse farver og høj kvalitet. Ingen kan lide at arbejde på et rystet skrivebord. Væggernes og tæppets farver sikrer også en positiv arbejdsstil. For eksempel er grønt godt for hjemmekontoret, fordi det har en beroligende effekt uden at gøre dig træt. Orange og violet anbefales også, fordi de giver styrke og vitalisere eller fremme beslutsomhed og kreativitet. I den sammenhæng skal den rigtige belysning nævnes, som også kan hjælpe mod træthed og dermed sikre et effektivt arbejde. For at spare strøm på solrige dage, er det tilrådeligt at oprette skrivebordet i nærheden af ​​et vindue. Et passende supplement til dagslyset er det vedhængende lys, som giver direkte lys ovenfra direkte over arbejdspladsen. Selv en gulvlampe gør det muligt og kan også ændres individuelt, hvis det har en justerbar lysarm.
Derudover spiller en ryg-venlig siddeplads en vigtig rolle for trivsel, hvilket opnås ved et højdejusterbart skrivebord og en lignende kontorstol. Dette skal også rotere og være rulbart.

Hvad er nødvendigt for hjemmekontoret?

interessante-ideer-home-office oprettet

Bortset fra arbejdspladsen kræver effektiv arbejde visse kontorudstyr, der primært omfatter en computer. Det er praktisk at vælge en notesbog, fordi det også nemt kan tages til kundernes aftaler eller på forretningsrejser. Også vigtigt er en internetrouter, som er en vigtig forudsætning for netværk med kunder, kolleger og samarbejdspartnere samt en printer. Det er mest hensigtsmæssigt at vælge en multifunktionsenhed, der er fax, kopimaskine, scanner og printer i en. På den ene side sparer dette omkostninger i forhold til det enkelte køb, og på den anden side sparer plads, fordi kun en enhed skal være på hjemmekontoret. Desuden anbefales det, at printeren er Wi-Fi-kompatibel, så brugeren trådløst kan få adgang til den med forskellige enheder som f.eks. Notesbog, tablet og smartphone.
En anden mulighed er en printer, som understøtter Google Cloud Print. Dette er en tjeneste, der fungerer som Apples AirPrint. For at tjene Google skal printeren og den enhed, som udskriftsjobbet sendes, imidlertid ikke være på samme netværk. I stedet sendes filerne over internettet. Dette gør det muligt for brugeren at starte et udskriftsjob, mens han er på farten, for eksempel når han lige har været til en kundeaftale. Google Cloud Print-funktionaliteten giver også flere brugere adgang til den samme enhed fra forskellige steder.
Nødvendig for brugen af ​​denne tjeneste er en Google-konto, hvorigennem printeren kan frigives. Derudover er det også muligt at godkende forskellige brugere.

foto-home-office oprettet printer_ID

Hvilke printermodeller er egnede?

Hvis du køber en ny printer til dit hjemmekontor, skal du sikre dig, at den er markeret i overensstemmelse hermed for at bruge Cloud Print.
Egnede printere er for eksempel:

  • HP ePrint-modeller
  • Kodak serien: Helt, Kontor Helt, ESP C310, ESP Office 2100
  • Visse enheder fra Epson, Canon, Dell, Brother, osv.

Hvis modellen er Google Cloud Print, kan den medføre et andet vigtigt krav - den permanente forbindelse til internettet. Dette er afgørende for, at tjenesten overhovedet kan anvendes. Når det grundlæggende er på plads, kan Cloud Print bruges umiddelbart efter registrering af printeren. For sikkerheden bliver dataoverførslen via HTTPS internetforbindelse slettet umiddelbart efter afsendelse.
Hvis du vil bruge tjenesten på mobile enheder, som f.eks. En smartphone eller tablet, skal en app hentes. En variant er den samme app af Google Cloud Print selv, som er gratis. Derudover er alternativer som PrinterShare, Ease Print eller PrintCentralPro (iOS) tilgængelige, men de koster et par euro.

hjem-office set-møbler-og-printer

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 32