Rad na visokoj nadmorskoj visini bez skele!

Aluminij ili čelik, metal ili drvo - to su glavne komponente skele. Ova pomoćna struktura koristi se kao zaštitni uređaj i služi za rad na zgradama, koje su u načelu teške za pristup. U tom smislu skele se vrlo dobro koriste. Oni štite radnike od pada i štite pješake od pada predmeta.

Konstrukcije skela nude određene prednosti

profesionalni foto-by-frame-a - Radnici


Ovisno o potrebama kupaca, trgovine DIY nude široku paletu modela skele: na primjer, skele, skele, skele za ljestve, mobilni skele i još mnogo toga.

Evo primjera malih skela:

mobilni model-of-kostur na roli

Iako se skelarni sustavi obično koriste, oni također imaju određene nedostatke. Prvo, oni ne jamče veliku fleksibilnost u radu visine. Nadalje, značajno povećavaju cijenu usluge. Osim toga, skele mogu uzrokovati neke prekide rada u proizvodnim pogonima. Dakle, skele su svakako pomoćna konstrukcija, ali s nedostatkom.

Skele ni u kom slučaju nisu najbolje rješenje

graditi za skele

Sada je logično pitanje je li postoji alternativa skelu. Je li moguće na mudar način riješiti problem rada na velikim visinama? Odgovor: apsolutno da! Ako je rad s skelama prekompliciran i neugodno, možete to učiniti bez skele!

U početku, to zvuči kao luda ideja. Ali jeste li znali da postoje ljudi koji se specijaliziraju za rad bez opreme na visini? Koriste posebnu tehniku, koju karakterizira jednostavna i jednostavna rukovanje te jamči veliku fleksibilnost. Najzanimljivija stvar je da sportaši i spasilački timovi koriste tehnologiju u alpskom području. To je zapravo kombinacija tehničkih pomagala u užadi. Samo ih odabrani profesionalci mogu ih koristiti i na taj način obavljati poslove bez skele na visokoj nadmorskoj visini.

Stručnjaci za penjanje mogu, primjerice, instalirati zaštitu od munje na teško dostupnim gradilištima ili obavljati popravke i popravke. Usput, odabrani timovi obavljaju poslove obnove na toranjima, crkvama ili spomenicima. Što još dolazi? Brz i glatki dizajn slobodnog plutajućeg prostora za oglašavanje na visokim zgradama i zgradama s teškim pristupom, bez obzira na veličinu plakata. Čišćenje fasade na velikim visinama može se obaviti bez skele. Na pigo-extremtechnik.de je još uvijek pokazano da je izvršenje krovnog rada bez skele moguć je zadatak za radnike profesionalne visine.

Posebne konopa i sigurnosne tehnike koje stijena ne dopuštaju skele. To je svakako pametna alternativa poznatoj pomoćnoj konstrukciji i dodatno je dokaz stalnog razvoja inženjerskog svijeta. Ponovno i iznova iznenađeni smo novim, kreativnim i djelotvornim rješenjima starih problema. Možemo samo pogoditi što nas čeka u budućnosti. Možda radnici na visini koriste inovativna krila? Pogledajmo 🙂

Nove moderne tehnike umjesto tradicionalnih skela

skela-s-stepenica


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 25